Vrei sa cumperi autoturisme la mana a doua? Vezi cele 3 criterii pe care trebuie sa le bifezi cand alegi specialistul cu care vei colabora

octombrie 14, 2020 Uncategorized
Vrei sa cumperi autoturisme la mana a doua? Vezi cele 3 criterii pe care trebuie sa le bifezi cand alegi specialistul cu care vei colabora

Daca vrei sa nu risti prin achizitia ta, este nevoie sa colaborezi cu un specialisti auto cu experienta, atunci cand optezi pentru o masina la mana a doua, adusa din Germania. Este cea mai simpla metoda de a face o achizitie extrem de rapida, si sa te bucuri de multiple oportunitati.

Exista, in Romania, specialisti in auto rulate, ce se asigura ca toate masinile din oferta lor sunt verificate de la A la Z, inainte ca un cumparator sa le poata vizualiza. Siguranta, profesionalismul, seriozitatea, transaparenta – caracterizeaza un astfel de proces de achizitie, si este numai in avantajul clientului sa profite de aceasta oportunitate pe piata de masini second hand. Ca sa nu dai gres in alegerea specialistului cu care vei colabora, iti recomandam sa urmaresti 3 criterii.

Experienta pe piata

Experienta este un factor determinant in alegerea celui cu care vei colabora. Exista multe astfel de entitati care au aparut si au disparut instant de pe piata, inseland sute de cumparatori. Din fericire, exista si alternativa.

Companii serioase, cu personal tanar si responsabil, specializat in mecanica si constructia autoturismelor, vin in intampinarea romanilor cu o oferta vasta de masini la mana a doua, de o calitate fara compromis.  Intreg procesul de achizitie, intr-un astfel de mediu, este unul transparent, deschis. Clientii au parte de toate informatiile, iar achizitia este una rapida, fara riscuri. Alege o companie cu experienta dovedita in industria de profil, despre care poti afla informatii la un simplu search pe Google.

Garantia la achizitia unui autoturism

Vanzatorii auto de top din Romania vin cu un avantaj extraordinar pentru cumparatorii de masini: garantia. Odata ce beneficiezi de garantie la achizitia unui autoturism la mana a doua, poti avea incredere in toate informatiile pe care le-ai primit. Valabilitatea garantiei se calculeaza in functie de numarul de kilometri rulati din momentul achizitiei, ce atinge uneori praguri destul de ridicate.

Indiferent de anul de fabricatie al autoturismului, suma de cumparare sau valoarea kilometrajului, exista companii serioase care ofera beneficiul garantiei la absolut orice masina cumparata. Cauta in mod special acest avantaj in portofoliul companiei cu care vei colabora, si nu vei risca nimic prin viitoarea ta achizitie.

Parteneriatul cu firme finantatoare

Daca nu dispui de economii suficiente pentru a cumpara un model relativ nou de autoturism, cu putini km rulati, trebuie sa stii ca ai sansa sa apelezi la anumite forme de finantare. Dintre creditul bancar pentru nevoi personale si leasing-ul auto, varianta cea mai populara este leasing-ul.

Exista specialisti in domeniu ce au incheiat parteneriate de succes cu cele mai mari firme finantatoare din Romania. Cauta astfel de firme care colaboreaza cu entitati, precum: BCR Leasing, BRD Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit Leasing, OTP Leasing, si altii. Asigura-te ca gestioneaza pentru tine relatia cu firma de leasing si ca iti ofera suport constant in accesarea programului. Vei fi surprins, dar exista specialisti ce se ocupa de tot pentru tine, fara cheltuieli.

Auto-leasing.ro iti ofera calitate si siguranta

Auto-leasing.ro bifeaza cu succes toate cele 3 criterii esentiale de mai sus. Auto-leasing.ro se ocupa de acest domeniu si detine o oferta impresionanta de auto rulate. Toate masinile second hand sunt verificate de la A la Z de experti. Ai incredere in specialisti si intra in posesia autoturismului mult visat.

0 comentarii pentru “Vrei sa cumperi autoturisme la mana a doua? Vezi cele 3 criterii pe care trebuie sa le bifezi cand alegi specialistul cu care vei colabora”

Lasă un răspuns