Nu ai găsita mașina dorită?

Atunci completeaza formularul de comanda si un consultant te va contacta.

  Volkswagen Auto Rulate la comanda

  In ultimii ani, piata auto din Romania este dominata de autoturismele germane la mana a doua, pe care soferii le prefera! De ce? Calitatea caroseriei, functiile moderne si preturile atractive sunt cele 3 elemente pe care consumatorii stiu ca le gasesc intotdeauna la masinile Volkswagen rulate. Fie ca este vorba despre modelele sport, perfecte pentru drumetii sau masinile mari, de familie, autoturismele sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie, asigurand utilizatorilor confortul sporit de care au nevoie atunci cand se urca la volan!

  Avand in vedere ca investita intr-o masina reprezinta un pas foarte important, la care trebuie sa ai grija, alege sa te informezi despre conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a obtine un leasing auto! Aceasta alternativa la creditul bancar iti ofera posibilitatea de a te bucura de o serie larga de avantaje, incepand de la faptul ca poti alege dintr-o gama diversa de autoturisme si pana la faptul ca perioada de indatorare va fi mult mai mica!

  Poti obtine autoturisme Volkswagen rulate prin intermediul a 2 tipuri de leasing-uri: operationale si financiare!

  Optand pentru un leasing financiar, vei achita masina in rate, insa devii proprietar abia la finalul perioadei creditare, spre deosebire de leasing-ul operational, la finalul caruia poti returna autoturismul si poti incheia un nou contract, pentru o alta masina. Ambele solutii iti sunt la indemana, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura de o masina in cel mai scurt timp!

  • Alege perioada de finantare care ti se potriveste!

  In functie de venitul pe care il ai, poti alege o perioada de creditare cuprinsa intre 12 si 72 de luni. Daca ai nevoie de ajutor in acest sens, te putem ajuta cu sfaturi despre cum sa-ti calculezi bugetul, astfel incat de-a lungul timpului in care achiti masina sa te descurci din punct de vedere financiar!

  • Iti oferim sprijin in ceea ce priveste obtinerea documentelor de care ai nevoie

  Stim ca timpul tau este pretios, asa ca iti putem oferi sprijin si in ceea ce priveste obtinerea documentelor necesare pentru incheierea unui leasing avantajos!

  • Toate autoturismele de care dispune sunt verificate de catre experti inainte de a-ti fi verificate

  Pentru ca vrem sa-ti oferim doar autoturisme de calitate, care sa iti asigure un nivel optim de siguranta, colaboram cu experti in domeniul auto, care verifica toate masinile inainte de a-ti fi prezentate. Astfel, atunci cand te hotarasti, ai certitudinea ca masina este complet functionala si nu are nevoie de imbunatatiri!

  • Ai libertatea de a alege dintre modele Volkswagen extrem de interesante

  Indiferent daca preferi masinile pe benzina sau cele Diesel, noi avem modelul potrivit pentru tine! Este important sa verifici, insa atent descrierea autoturismelor de care dispunem, iar apoi sa ne comunici care este este modelul pe care ti-l doresti!

  Ne dorim sa-ti fim de ajutor, asa ca iti putem prezenta tipurile de Volkswagen auto rulate pe care le avem in portofoliu si apoi putem discuta despre toti pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a obtine cat mai curand autoturismul pe care ti-l doresti. In numai 15 zile din momentul in care semnezi contractul iti livram masina de care te vei putea bucura cu incredere!