Porsche Rulate

Porsche Auto Rulate la comanda

Fondata in anul 1931, firma germana Porsche a cunoscut in timp o evolutie infloritoare datorita calitatii pe care o pune la dispozitie publicului larg. Autoturismele Porsche rulate sunt recunoscute peste tot in lume pentru calitatea pe care o au, dar si pentru sentimentul de putere pe care il ofera soferilor. Daca vrei sa te numeri printre acestia, nu ezita sa ne contactezi, pentru a putea decide impreuna care este modelul potrivit pentru tine!

Design-ul deosebit si luxos, materialele de calitate utilizate atat pentru interior, cat si pentru exterior, precum si costurile avantajoase de care te poti bucura atunci cand alegi sa investesti intr-o masina Porsche la mana a doua sunt doar 3 dintre beneficiile pe care trebuie sa le stii inca de la inceput. Cu ajutorul unui leasing optim, te poti urca la volanul unui autoturism in cel mai scurt timp, pentru ca ne ocupam de intreg procesul de achizite foarte repede!

  • Alege singur perioada de rambursare

Indiferent de tipul de leasing pentru care optezi, ai libertatea de a alege singur daca rambursezi imprumutul pentru masina preferata in doar cateva luni sau in 60 de luni, adica termenul maxim pe care il ai la dispozitie. Te sfatuim sa iei in considerare, insa si capacitatea de rambursare pe care o ai!

  • Iti oferim consultanta pe partea financiara

Daca ai nevoie de noi pentru a afla cum sa obtii resursele financiare necesare pentru a investi intr-un autoturism de calitate, iti suntem alaturi.

Cautam sa-ti fim aproape pe parcursul intregului proces de accesare a unui leasing si te sfatuim, astfel incat sa ai parte de rezultatul mult dorit cat mai eficient!

  • Ai access la masini atent verificate inainte

Pentru ca punem pret pe siguranta ta, verificam atent toate autoturismele de care dispunem, inainte de a ti le prezenta. Asta inseamna ca imediat dupa ce semnezi un contract, intri in posesia unei masini care are toate reviziile la zi si in care nu trebuie sa investesti deloc!

  • Profesionalism si promptitudine

Vrem sa te vedem cat mai repede la volanul unui Porsche, motiv pentru care ti-l putem livra in numai 15 zile din momentul in care ai finalizat procesul pentru un leasing!

  • Ne ocupam inclusiv de programarea ta la RAR

Stim cat de important este timpul tau liber, asa ca iti asiguram o programare la RAR din partea noastra, alaturi de numerele provizorii pe care le poti folosi in concordanta cu legislatia in vigoare. Tot ce iti mai ramane de facut este sa te bucuri de experienta sofatului la volanul noului tau Porsche!

Punand in balanta cerintele pe care le ai, dar si bugetul de care dispui, cautam intotdeauna sa-ti oferim o masina perfecta pentru tine! Porsche auto rulate se incadreaza in categoria autoturismelor cu ajutorul carora te vei simti intotdeauna mandru si vei avea parte de o experienta excelenta in timp ce conduci din toate punctele de vedere!