Mercedes-Benz Rulate

Afișez pagina 1 din 1.

Mercedes auto rulate,
zeci de avantaje intr-un singur loc

1. Preturi semnificativ mai reduse fata de achizitia unui model nou
Masinile noastre sunt aduse din Germania si au un pret accesibil, fara a fi nevoie de credite si rate greu de suportat.
2. Calitate care atinge cele mai inalte standarde
Modelele Mercedes rulate ating cele mai inalte culmi in ceea ce priveste calitatea, iar noi te asiguram de acest lucru.
3. Verificari detaliate, executate de catre specialistii nostri auto
Inainte de a achizitiona masina, expertii nostri auto se asigura ca aceasta sa indeplineasca toate standardele pentru a putea rula in siguranta pe drumurile publice.
4. Posibilitatea de a gasi simplu si rapid masina dorita din sutele de modele Mercedes rulate
Iti punem la dispozitie zeci de modele si tinem tot timpul cont de preferintele tale.
5. Suport din partea specialistilor nostri in ceea ce priveste nevoile si dorintele tale
Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ceri sfatul specialistilor nostri si sa ajungi in acest fel mai aproape de masina ideala pentru tine.
6. Sute de modele, cu motorizari puternice, design impresionant si putini kilometri
Pana si modelele de ultima generatie se afla cu un pas mai aproape de tine, iar kilometrajul nu va fi niciodata o problema in procesul de achizitie.
7. Optiuni care iti pun la dispozitie masini noi sau second hand
In functie de posibilitati si de preferinte, iti punem la dispozitie atat masini noi, cat si masini Mercedes rulate second hand. Calitatea ramana intotdeauna la standarde ridicate!
8. Ajutor in ceea ce priveste finantarea
In cazul in care nu ai toata suma necesara la dispozitie, noi iti sarim in ajutor cu programe de finantare special concepute pentru nevoile tale. De la leasing sau credit, pentru o perioada de la 12 luni la 60, alaturi de partenerii nostri transformam toate visele in realitate.
9. Programare RAR inclusa plus numere provizorii
In plus, din partea casei iti oferim numere provizorii, cat si programare inclusa la RAR pentru a-ti pune la punct simplu si rapid intreaga achizitie.
10. Timp record in care poti intra in posesia masinii visurilor tale
Nu in ultimul rand, iti aducem masina pe care o doresti intr-un termen de livrare de aproximativ 15 zile, perioada in care poti alege metoda de finantare optima pentru tine.

Avem grija de tine si tinem cont de nevoile fiecarui sofer in momentul in care se afla la volan. Toate masinile sunt verificate in prealabil de specialistii nostri auto, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta de neuitat la volanul unei masini de lux.

In acest fel, poti sa intri simplu si rapid in posesia unei masini din gama Mercedes auto rulate cu ajutorul nostru, iar beneficiile nu vor intarzia sa isi faca simtita prezenta in viata ta. Contacteaza-ne acum pentru a stabili o intalnire care te va aduce mai aproape de masina la care visezi de mult timp!