Nu ai găsita mașina dorită?

Atunci completeaza formularul de comanda si un consultant te va contacta.

  Mazda Auto Rulate la comanda

  Alege calitatea japoneza atunci cand vrei sa investesti in Mazda rulate si bucura-te de confort, dar si de siguranta! Autoturismele la mana a doua pe care le avem in portofoliu iti asigura toate conditiile de care ai nevoie pentru a te bucura de experienta sofatului la cote inalte. Cu ajutorul leasing-urilor de care dispunem, te ajutam sa faci cea mai eficienta achizitie, diminuand astfel costurile pe care trebuie sa le suporti!

  Operationale sau financiare, leasing-urile de care ne ocupam au conditii clare, iar noi ti le putem prezenta pe rand, pentru ca ulterior sa iei o decizie potrivita, in conformitate cu venitul pe care il ai.

  • Profesionalism si promptitudine

  Atunci cand ai nevoie de noi, pentru a afla detalii despre leasing-urile pe care le ai la dispozitie, iti suntem mereu alaturi. Impreuna putem stabili o intalnire, in cadrul careia sa discutam despre cerintele pe care le ai in privinta autoturismului preferat, dar si despre bugetul in care vrei sa te incadrezi.

  • Perioada de creditare, cuprinsa intre 12 si 72 de luni

  Punand in balanta puterea ta de rambursare, poti alege sa beneficiezi de de o perioada de creditare cuprinsa intre 12 si 72 de luni. Tine cont, insa de faptul ca atunci cand perioada de rambursare este mai mica si costurile totale ale leasing-urilor se reduc!

  • Dispunem de un portofoliu larg de autoturisme

  Masinile Mazda sunt impartite in mai multe categorii, in functie de modul in care sunt concepute, iar noi iti oferim posibilitatea de a alege exact ceea ce iti doresti! Fie ca ai nevoie de un autoturism sport, de unul elegant sau de un model de familie, te asiguram ca facem tot posibilul ca sa primesti ceea ce vrei.

  • Autoturismele sunt intretinute excelent!

  Ca sa fim siguri ca masina in care investesti functioneaza la capacitate maxima, colaboram cu cei mai buni specialisti in domeniul auto. Acestia se ocupa de verificarea tuturor modelelor pe care le avem pregatite pentru tine, ceea ce inseamna ca dupa ce semnezi contractual, nu trebuie sa faci nicio investitie in noul tau bun!

  • Oferte de top, greu de refuzat

  Per total, costurile leasing-urilor sunt mult mai mici fata de cele practicate pentru alte produse similar, motiv pentru care nu trebuie sa eziti, ci sa faci investitia optima pentru tine. Iti putem oferi simulari pentru perioada de rambursare, astfel incat sa stii exact cat vei plati in fiecare luna.

  • Ne ocupam si de programarea ta la RAR!

  Ca sa iti fie cat mai usor atunci cand contractezi un leasing, ne ocupam inclusiv de realizarea programarii la RAR. Mai mult, iti punem la dispozitie si numerele provizorii, pe care le poti folosi imediat dupa ce semnezi contractul!

  Calitate garantata, promptitudine si profesionalism – sunt cele 3 elemente carora le acordam o atentie deosebita de fiecare data cand colaboram! Astfel poti alege usor dintre modelele de Mazda auto rulate, iar in cel mai scurt timp iti vom livra autoturismul dorit!