Nu ai găsita mașina dorită?

Atunci completeaza formularul de comanda si un consultant te va contacta.

  Lexus Auto Rulate la comanda

  Autoturismele la mana a doua la care ai acces prin intermediul unui leasing sunt atat de diferite, incat trebuie doar sa fii hotarat si sa stii ce iti doresti. De exemplu, Lexus rulate se afla in topul masinilor de calitate, care iti merita atentia. Fundatia acestui brand a fost construita in anii ’80, iar in 1989 a fost lansat primul model pe piata, care a captat interesul intregii lumi. Treptat, producatorul japonez a adus in mod constant imbunatatiri gamei Lexus, fiind mereu in pas cu evolutia tehnologiei.

  In cazul in care nu ai mai accesat niciodata pana acum un leasing, dar ai decis ca este momentul sa te urci la volanul masinii pe care ti-o doresti cu adevarat, trebuie sa stii ca expertii in acest domeniu iti vin intotdeauna in ajutor, punandu-ti la dispozitie solutii de finantare practice si extrem de ofertante, care sa fie in concordanta cu veniturile tale. Descopera din randurile de mai jos cele mai importante avantaje pe care trebuie sa le iei in considerare, astfel incat sa inchei un contract de leasing cat mai curand!

  Alege masinile Lexus rulate si pune calitatea pe primul loc!

  Cu un design care atrage intotdeauna privirile celor din jur si cu functii moderne, concepute special pentru a-ti veni in ajutor atunci cand vrei sa te bucuri de un nivel optim de confort, autoturismele Lexus la mana a doua iti asigura calitatea de care ai nevoie pentru a conduce cu placere!

  • Bucura-te de sfaturi practice!

  Discuta deschis cu reprezentantii companiei de leasing si accepta-le sfaturile! Noi te putem invata cum sa iti calculezi ratele, cum sa alegi cea mai potrivita perioada de leasing si cum sa te bucuri cat mai repede de autoturismul pe care il vrei!

  • Uita de birocratie si semneaza imediat contractul!

  Iti sarim in ajutor si in ceea ce priveste obtinerea documentelor de care ai nevoie! Stim cu totii cat de dificil ar fi sa accesezi un credit bancar, iar daca vrei sa-ti usurezi munca, te poti orienta foarte usor catre un leasing operational sau catre unul financiar!

  • Preturi atractive, pe care ti le poti permite

  Daca iti doresti de foarte mult timp un Lexus, dar nu iti permiti un model nou, trebuie sa stii ca autoturismele deja rulate iti sunt accesibile din punct de vedere financiar. Leasing-urile sunt variantele optime pentru tine!

  • Poti intra in posesia autoturismului in cel mai scurt timp

  In doar 2 saptamani poti ajunge la volanul masinii pe care ti-o doresti, asa ca nu trebuie sa eziti sa te interesezi de variantele din care poti alege. Promptitudinea si eficienta sunt 2 dintre atuurile pe care le punem la batai, astfel incat sa te ajutam cat mai repede!

  Ne intereseaza sa stim exact ceea ce iti doresti de la cele mai interesante tipuri de Lexus rulate auto, asa ca suntem aici pentru tine oricand ai nevoie de ajutor. Ne poti contacta prin e-mail sau telefonic, in functie de cum iti este cel mai usor, iar noi iti raspundem cat de repede cu putinta!