Alfa Romeo Rulate

Afișez pagina 1 din 1.

Alfa Romeo Auto Rulate la comanda

De pe piata auto din Romania nu lipsesc modelele Alfa Romeo rulate, soferii fiind incantati de calitatea italiana de care au astfel parte. Daca esti in punctul in care cauti sa-ti schimbi masina, nu ezita sa te indrepti catre brandul care, in timp si-a construit un renume important datorita tuturor beneficiilor pe care ti le ofera.

Iti venim in ajutor cu sfaturi si consiliere pe partea de leasing-uri, tocmai pentru a intelege cat de eficiente sunt aceste produse nebancare. Spre deosebire de odinioara, acum nu mai esti obligat sa te orientezi catre o banca, in vederea obtinerii unui credit si poti obtine masina pe care ti-o doresti mult mai simplu, la preturi avantajoase!

Afla ce sunt leasing-urile financiare si cele operationale pentru Alfa Romeo rulate

Primul lucru pe care trebuie sa il stii, inainte de a investi intr-o masina este ca te poti orienta fie catre un leasing operational, prin intermediul caruia devii proprietar imediat, fie catre un leasing financiar, care presupune ca vei fi proprietar al autoturismului ales numai la finalul perioadei de creditare. Iti stam la dispozitie pentru orice alte informatii ai nevoie despre aceste produse!

  • Costuri avantajoase

In ceea ce priveste costurile pe care trebuie sa le achiti pentru obtinerea unei masini prin leasing, ele sunt extrem de avantajoase si net inferioare fata de cele practicate pentru creditele bancare.

  • Alege inteligent perioada de creditare!

Pune in balanta venitul pe care il obtii in fiecare luna cu valoarea autoturismului la volanul caruia vrei sa ajungi, iar apoi vei putea decide mai usor daca poti alege o perioada minima de creditare, de 12 luni sau perioada maxima, care se intinde pana la 72 de luni.

  • Iti punem la dispozitie o flota auto diversa si variata

Daca nu esti hotarat inca in privinta tipului de Alfa Romeo pe care ti-l doresti, noi iti prezentam variantele pe care le avem in portofoliu si impreuna putem ajunge la un consens. Masinile sunt diferite in privinta numarului de cai putere, dar si in privinta stilului dupa care au fost concepute, asa ca este recomandat sa ai cel putin o idee generala despre autoturismul care ti s-ar potrivi.

  • Programarea la RAR si numerele provizorii, cadou din partea noastra

Ca sa nu mai petreci timp facandu-ti programare la RAR, ti-o oferim noi cadou, alaturi de numerele provizorii pe care trebuie sa le folosesti la inceput. Stim ca esti ocupat si ca vrei sa te bucuri cat mai repede de masina in care investesti, asa ca iti oferim aceasta posibilitate!

Daca iti surade ideea de a accesa un leasing pentru Alfa Romeo auto rulate, nu mai zabovi si contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail. Ulterior stabilim de comun acord o data la care sa putem discuta pe larg despre cea mai buna solutie pe care sa o alegi! Iti garantam calitate, profesonalism si siguranta, ca sa poti conduce masina potrivita pentru tine!