Dealer Auto serios si Oferta Auto care ti se potriveste

Datorita experientei dobandite in cei peste 10 ani de activitate, reusim sa intelegem perfect nevoile clientilor si le oferim toate informatiile de care au nevoie inainte de a achizitiona un autoturism.

Pentru a face investitii este nevoie, de cele mai multe ori, de confirmarile specialistilor, iar noi suntem aici pentru a oferi siguranta, pentru a ajuta in luarea celor mai bune decizii in functie de nevoi si dorinte.

Suntem in continua perfectionare, pentru a oferi tuturor experienta placuta pe care o merita.

Specialistii nostri va stau in permanenta la dispozitie pentru orice intrebare, dornici sa va ajute sa faceti cea mai buna alegere.

Drumul bun depinde de masina cu care il parcurgi!

Misiune

Avem misiunea de a ajuta fiecare client sa achizitioneze masina pe care o doreste, un automobil atent verificat, care sa se incadreze in cele mai inalte standarde tehnice si estetice.
Ne dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a achizitiona intr-un mod cat mai simplu masina dorita, si sa ii ajutam cu servicii de finantare asigurand relatia dintre acestia si firma de leasing.

Viziune

Credem intr-o lume evoluata din punct de vedere tehnic si mai putin poluata. De aceea, promovam masini premium, cat mai noi, atent analizate, fara daune ascunse.

Valori

Respect
Respect

Ne respectam clientii si dorim ca relatia profesionala sa se bazeze pe incredere. Motiv pentru care le oferim in mod transparent toate informatiile in legatura cu automobilul ce urmeaza a fi achizitionat.

Pasiune
Pasiune

Punem pasiune in tot ceea ce facem. De aceea, ajutam intotdeauna clientul sa gaseasca masina perfecta si ii oferim consultanta ori de cate ori are nevoie.

Responsabilitate
Responsabilitate

Este responsabilitatea noastra sa alegem doar automobile de cea mai buna calitate, pentru a-i oferi clientului confortul si siguranta bine meritate.

Implicare
Implicare

Punem intotdeauna nevoile clientilor pe primul loc, motiv pentru care ne implicam 100% pentru a le oferi exact ceea ce isi doresc. Le suntem alaturi in gasirea celei mai bune solutii de finantare si avem implicare totala in alegerea si analiza automobilului ce urmeaza sa fie achizitionat.

Ar trebui să iau un leasing auto pentru un parc auto diversificat?

   Leasing auto este pentru fiecare afacere care vrea să se dezvolte sigur și durabil. În calitate de proprietar al unei întreprinderi mici, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să luați în leasing auto o mașină de serviciu pentru afacerea dvs. Având în vedere acest lucru, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți atunci când luați o decizie, plus avantajele și dezavantajele cumpărării versus leasing auto, implicațiilor fiscale și alte informații esențiale despre care ar trebui să știți, recomandări oferite de specialiștii în leasing auto de la Auto-Leasing.ro.
  Pentru multe companii în creștere care au nevoie de un vehicul nou, un leasing auto se dovedește adesea a fi cea mai inteligentă, mai sigură și mai sensibilă opțiune. Cu un contract de leasing auto, acele companii sunt împuternicite să iasă la drum și să îndeplinească nevoile clienților lor într-un vehicul de calitate care reflectă standardele înalte.

  Cu un parc auto de calitate, cu mașini noi sau performante, companiile își construiesc reputația, toate fără tipul de investiție inițială de capital și lungă durată, complicații la termen care vin odată cu cumpărarea directă a unui parc auto. Unul dintre principalele motive pentru care un camion comercial este mai bine să fie luat cu un leasing auto este faptul că nu necesită o cheltuială uriașă de capital.
  Spre deosebire de cumpărarea unui vehicul, un leasing auto nu implică costuri ascunse, cum ar fi taxe, remorcare, cheltuieli generale și alte cheltuieli. Pe lângă costurile inițiale mari, proprietarii de camioane sunt, de asemenea, obligați să acopere cheltuielile financiare și să plătească o taxă de vânzare. Prin obținerea unui leasing auto pentru un camion comercial, puteți obține profituri mai bune pentru afacerea dvs., deoarece plățile dvs. lunare sunt mai mici. Drept urmare, trebuie să păstrați mai mulți bani în contul companiei.

Un leasing auto aduce profituri mai accesibile și mai bune pentru afacerea dvs.

   Leasing auto este și fără costuri de amortizare! Un aspect important pentru orice afacere. Când camionul dvs. luat printr-un leasing auto începe să scadă în valoare din cauza deprecierii, nu vă va afecta. Cu alte cuvinte, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile de amortizare, ceea ce reprezintă o problemă atunci când cumpărați un camion nou. Un leasing auto nu reduce valoarea netă a companiei dvs. iar un parc auto va putea urma tot timpul trendurile pieței.
  În plus, atunci când aveți mai puține documente de făcut, puteți avea mai mult timp de dedicat afacerii dvs. Deoarece pentru aprobare leasing pentru o nouă achiziție se ocupă o firmă specializată. Un parc auto mare ar putea să nu aibă nevoie de beneficiul de amortizare care vine cu finanțarea obținută de la aprobare leasing și va decide să profite de plățile mai mici ale leasingului auto.

  Un parc auto făcut integral prin leasing auto vă permit să vizitați mai rar atelierul de reparații și pompa de benzină. Fără gluma. Deoarece vehiculele închiriate sunt de obicei modele noi, au mai puține necesități de întreținere, în afară de întreținerea preventivă, de consumabile, și o economie mai bună de combustibil. Drept urmare, un parc auto poate avea un timp de funcționare mai mare al vehiculului, cheltuieli de întreținere mai mici și costuri mai mici de combustibil în comparație cu vehiculele mai vechi ale flotei.
  Cât de des înlocuiți de obicei vehiculele din parcul auto? Pentru contractele de leasing auto, termenul mediu este de trei ani. Imaginați-vă că aveți opțiunea de a înlocui vehiculele la fiecare trei ani – sau oricât de lung este termenul de închiriere. Există mai puține răspunderi și costuri cu vehiculele închiriate, permițând o mai mare flexibilitate în trecerea de la un vehicul la altul.

Într-un parc auto obțineți o economisire la costurile de întreținere și combustibil

   Parc auto nou realizat în urma unor contracte de leasing auto avantajoase, pentru a putea avea o afacere profitabilă și clienți mulțumiți de rapiditatea livrărilor. Companiile de leasing vor avea prețuri reduse speciale atunci când achiziționați sau închiriați un întreg parc auto. Aceasta poate reprezenta o reducere importantă din prețul fiecărei mașini individuale atunci când achiziționați un anumit număr de modele. Și dosarul de aprobare leasing va fi mai rapid, deoarece nu trebuie să faceți câte un dosar pentru fiecare mașină în parte.
  De multe ori, o tranzacție pentru un parc auto va fi un mare câștig pentru un dealer sau un furnizor de leasing în ceea ce privește atingerea obiectivelor de vânzare și le permite acestora să rotească stocul. Din acest motiv, ei stimulează clienții care aleg să cumpere în întreg parc auto de mașini identice sau chiar diferite.

  Multe companii de leasing auto nu solicită o avans, ceea ce face, de asemenea, leasingul auto mai flexibil decât cumpărarea unui camion. Odată ce perioada de închiriere s-a încheiat, returnați vehiculul. Acest lucru vă oferă, de asemenea, mai multă flexibilitate. Mai mult, condițiile unui contract de leasing auto implică o plată fixă și consecventă, care vă poate face finanțele mai flexibile, deoarece eliberează capital.
  Acest lucru este util în special atunci când trebuie să faceți investiții în afaceri sau să plătiți reparații de urgență pentru afacerea dvs. Este foarte important de știut că o dată cu o aprobare leasing pentru un parc auto beneficiați și de asistență în cazul unei defecțiuni la una dintre mașini. Având ani de experiență în leasing, compania Auto-Leasing.ro și-a câștigat reputația de a furniza servicii de înaltă calitate pentru fiecare client.